Dr Lehr Edina fül-orr-gégész

Köszöntöm a “legaranyosabb” fül-orr-gégészet weboldalán!

Mai élmény centrikus világunk élménnyé kívánja tenni a vásárlást, a fogyasztást, az internetes felhasználást, gyakorlatilag mindent.

Mi az “ARANYOS” környezettel és figyelmes hozzáállásunkkal igyekszünk élménnyé tenni a fül-orr-gégészeti vizsgálatokat, beavatkozásokat.

Dr. Lehr Edina fül-orr-gégész szakorvos, homeopata és természetgyógyász vagyok. 1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Holisztikus és integratív szemléletű fül-orr-gégész vagyok.
A gyógyításban a konvencionális megoldások mellett alkalmazom a komplementer gyógymódokat is.

Budapesti fül-orr-gégészeti magánrendelésemen látom el a betegeket.

Dr. Lehr Edina fül-orr-gégész szakorvos

Munkahelyeim

 

1993-­tól a Siófoki Városi Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán, majd 1995. márciusától Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban dolgoztam. Itt jelentős szakmai gyakorlatra tettem szert a felnőtt fül orr gégészet és gyermek fül-orr-gégészeti ellátás, továbbá a műtétek terén is.

1997-­ben fül-orr­-gégész szakvizsgát tettem, jeles eredménnyel.

1998-tól a II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának Rendelőintézetében folytattam gyógyító tevékenységemet, először a Kapás utcában, majd 2000­-től 2013. decemberéig a Községház utcai rendelőben. A járóbeteg ellátásban szerzett 20 év tapasztalat alapján gyakran felmerült az alternatív gyógymódok iránti igény, ­ amelyeket kisfiamon is eredményesen alkalmaztam, ­ezért továbbképeztem magam ebben az irányban is a fül-orr-gégészet mellett.

2011-­ben természetgyógyász, 2012­-ben fitoterapeuta vizsgát tettem.

2013. szeptemberében CEDH homeopátiás terapeuta diplomát kaptam.

2013. decemberében sikeres licencvizsgát szereztem klinikai homeopátiából.

2013. Fül orr gégészet magánrendelés elindítása.

Keglevichné Karner Anita vagyok. 1986 óta dolgozom az egészségügyben. 23 évet töltöttem kardiológián, először a Kútvölgyi Kórház EKG-laborban, később a Péterfy Kórház Kardiológiai Ambulanciáján.
2008 novemberétől a II.ker.Önkormányzat  Községház utcai rendelőjében kibővült a szakmai tudásom, mert a Fül-orr-gégészeten és a Neurológián végeztem az asszisztensi teendőket.
2008 óta dolgozunk együtt Lehr Edinával, 2014 április óta magánrendelés keretében.
Keglevichné Karner Anita

A legARANYOSabb fül-orr-gégészet

Bejelentkezés és online időpontfoglalás fül-orr-gégészeti vizsgálatra