Dr Lehr Edina fül-orr-gégész

Dr Lehr Edina fül orr gégészKöszöntöm a “legaranyosabb” fül-orr-gégészet weboldalán!

Mai élménycentrikus világunk élménnyé kívánja tenni a vásárlást, a fogyasztást, az internetes felhasználást, gyakorlatilag mindent. 

Mi az “ARANYOS” környezettel és figyelmes hozzáállásunkkal igyekszünk élménnyé tenni a fül-orr-gégészeti vizsgálatokat, beavatkozásokat.

Dr. Lehr Edina fül-orr-gégész szakorvos, homeopata és természetgyógyász vagyok. 1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Holisztikus és integratív szemléletű fül-orr-gégész vagyok.
A gyógyításban a konvencionális megoldások mellett alkalmazom a komplementer gyógymódokat is.

Budapesti fül-orr-gégészeti magánrendelésemen látom el a betegeket. 

Munkahelyeim

1993-­tól a Siófoki Városi Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán, majd 1995. márciusától Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban dolgoztam. Itt jelentős szakmai gyakorlatra tettem szert a felnőtt fül orr gégészet és gyermek fül-orr-gégészeti ellátás, továbbá a műtétek terén is.

1997-­ben fül-orr­-gégész szakvizsgát tettem, jeles eredménnyel.

1998-tól a II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának Rendelőintézetében folytattam gyógyító tevékenységemet, először a Kapás utcában, majd 2000­-től 2013. decemberéig a Községház utcai rendelőben. A járóbeteg ellátásban szerzett 20 év tapasztalat alapján gyakran felmerült az alternatív gyógymódok iránti igény, ­ amelyeket kisfiamon is eredményesen alkalmaztam, ­ezért továbbképeztem magam ebben az irányban is a fül-orr-gégészet mellett.

2011-­ben természetgyógyász, 2012­-ben fitoterapeuta vizsgát tettem.

2013. szeptemberében CEDH homeopátiás terapeuta diplomát kaptam.

2013. decemberében sikeres licencvizsgát szereztem klinikai homeopátiából.

2013. Fül orr gégészet magánrendelés elindítása.

 

Dunai Anita fül-orr-gégész asszisztensKeglevichné Karner Anita vagyok.
1986 óta dolgozom az egészségügyben. 23 évet töltöttem kardiológián, először a Kútvölgyi Kórház EKG-laborban, később a Péterfy Kórház Kardiológiai Ambulanciáján.
2008 novemberétől a II.ker.Önkormányzat  Községház utcai rendelőjében kibővült a szakmai tudásom, mert a Fül-orr-gégészeten és a Neurológián végeztem az asszisztensi teendőket.
2008 óta dolgozunk együtt Lehr Edinával, 2014 április óta magánrendelés keretében.
 

 

A legARANYOSabb fül-orr-gégészet

 

Bejelentkezés és online időpontfoglalás fül-orr-gégészeti vizsgálatra

online időpontfoglalás

Bejelentkezem a vizsgálatra

 

Fül-orr-gégészet nyitó oldal.