Vélemények

Ez az a hely, ahol biztosan jó kezekben vagy! Szakmailag, emberileg a legjobbak között! Nagyon alaposan, lelkiismeretesen, mindig türelmesen ad tanácsot Edina, nem “csak” mint fül-orr-gégész, de mint természetgyógyász is. Csak ajánlani tudom. Köszönjük!

Ez az a hely, ahol biztosan jó kezekben vagy!

Szeretem ezt a helyet, szép környezetben, anyukás, kedves, baráti, mégis nagytudású sokoldalú, főként természetbarát hozzáállást,kezelést tanácsokat kapok, magam és gyermekeim számára, megfizethető áron.. Megéri a fáradságot akár messzebbről is elutazni. 😊

Szeretem ezt a helyet

Régi kapcsolat fűz a doktornőhöz. Kedves, alapos és lelkiismeretes embernek ismertem meg. Azon ritka emberek közé tartozik aki szereti a munkáját.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kedves, alapos és lelkiismeretes

Kedves kiszolgálás, magas szakértelem.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kedves kiszolgálás, magas szakértelem.

Szuper rendelő, nagyon kedves, és profi szakemberek, mindig segítőkészek voltak velem, bàtran ajánlom

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Szuper rendelő, nagyon kedves, és profi szakemberek

A Doktornő kb. 1 éve fennálló problémámmal kapcsolatban segített nekem. Segített megtalálni a megfelelő diagnosztikai módszert és helyet, segített az ügyintézésben és átirányított a megfelelő specialistához. Mivel Angliában élek és dolgozom, ezért a rendelkezésemre álló rövid ittartózkodásomhoz maximálisan alkalmazkodva rugalmasan kezelte a vizsgálattal kapcsolatos dolgokat, teendőket. Egyetlen egyszer sem kellett várnom, a megadott időpontban pontosan fogadott. 5 csillagot érdemel a Doktornő a következőkből: szakmai tudás, hozzáállás, segítőkészség, alaposság, kedvesség, odafigyelés.

A Doktornő kb. 1 éve fennálló problémámmal kapcsolatban segített nekem

Reméljük Önt is a pécienseink között köszönthetjük!

Kérdése van?

Hívjon minket mobiltelefonról egy kattnitással!

+36 30 5770771