Vélemények

Ha tehetném 100 csillagot adnék. Én nagyon rettegtem a fül orr gégész orvosoktól, de most már nem fogok legalább is ha a doktor nőhöz megyek biztos nem. Rendkívül kedves, és precíz. Csak ajánlani tudom. Nagyon hálás vagyok, hogy rendbe tette a füleimet. ❤️❤️❤️

Ha tehetném 100 csillagot adnék.

Ez az a hely, ahol biztosan jó kezekben vagy! Szakmailag, emberileg a legjobbak között! Nagyon alaposan, lelkiismeretesen, mindig türelmesen ad tanácsot Edina, nem “csak” mint fül-orr-gégész, de mint természetgyógyász is. Csak ajánlani tudom. Köszönjük!

Ez az a hely, ahol biztosan jó kezekben vagy!

Szeretem ezt a helyet, szép környezetben, anyukás, kedves, baráti, mégis nagytudású sokoldalú, főként természetbarát hozzáállást,kezelést tanácsokat kapok, magam és gyermekeim számára, megfizethető áron.. Megéri a fáradságot akár messzebbről is elutazni. 😊

Szeretem ezt a helyet

Régi kapcsolat fűz a doktornőhöz. Kedves, alapos és lelkiismeretes embernek ismertem meg. Azon ritka emberek közé tartozik aki szereti a munkáját.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kedves, alapos és lelkiismeretes

Kedves kiszolgálás, magas szakértelem.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kedves kiszolgálás, magas szakértelem.

Szuper rendelő, nagyon kedves, és profi szakemberek, mindig segítőkészek voltak velem, bàtran ajánlom

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Szuper rendelő, nagyon kedves, és profi szakemberek

A Doktornő kb. 1 éve fennálló problémámmal kapcsolatban segített nekem. Segített megtalálni a megfelelő diagnosztikai módszert és helyet, segített az ügyintézésben és átirányított a megfelelő specialistához. Mivel Angliában élek és dolgozom, ezért a rendelkezésemre álló rövid ittartózkodásomhoz maximálisan alkalmazkodva rugalmasan kezelte a vizsgálattal kapcsolatos dolgokat, teendőket. Egyetlen egyszer sem kellett várnom, a megadott időpontban pontosan fogadott. 5 csillagot érdemel a Doktornő a következőkből: szakmai tudás, hozzáállás, segítőkészség, alaposság, kedvesség, odafigyelés.

A Doktornő kb. 1 éve fennálló problémámmal kapcsolatban segített nekem

Lehr Edina doktornő precíz, segítőkész. Gyerekekkel is kedves, óvatos, de ugyanakkor alapos, és mindig félti-óvja a betegeit. Akár telefonon, akár személyesen mindig érdeklődik a gyerekek gyógyulásáról, hogy létéről. Megvizsgál, tanácsot ad, gyógyít. Bármikor bátran fordulhatunk hozzá! Mindenkinek ajánlom!

Lehr Edina doktornő precíz, segítőkész

Ügyes a Doktornő, alapos és figyelmes! Tiszta a környezet. Idáig mindig rendbe tudta rakni a fülemet. Forduljanak bizalommal hozzá! 🙂

Ügyes a Doktornő, alapos és figyelmes!

Nagyon kedves, segítőkész, precíz, alapos, és még sorolhatnám a pozitív jelzőket Dr. Lehr Edina Doktornő. Fülproblémával jelentkeztem nála, amire igen gyorsan megoldást talált! Tájékoztatott mindenről, és jó tanácsokkal látott el! Az aszisztens hölgy is igen kedves volt. Maximális elégedettséggel távoztam tőlük.Szívből ajánlom a doktornőt mindenkinek!

Nagyon kedves, segítőkész, precíz, alapos, és még sorolhatnám a pozitív jelzőket Dr. Lehr

Nagyon színvonalas ellátás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A doktornő nagyon kedves.

Nagyon színvonalas ellátás. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Precíz ellátás, gyorsan szakszerűen. Kellemes környezetben jó tanácsokkal ellátva hagytuk el a rendelőt!

Precíz ellátás, gyorsan szakszerűen. Kellemes környezetben jó tanácsokkal ellátva

Kellemes környezetben, kellemes atmoszférájú, jól felszerelt rendelő. Ingyenes parkoló van. A doktornő nagyon kedves, segítőkész, tapasztalt, széles látókörű. Mindenkinek ajánlani tudom!

Kellemes környezetben, kellemes atmoszférájú, jól felszerelt rendelő. Ingyenes parkoló van.

Reméljük Önt is a pécienseink között köszönthetjük!

Kérdése van?

Hívjon minket mobiltelefonról egy kattnitással!

+36 30 5770771